Eco Bihor Primavera Trail Race – concurs de alergare

Orădeanul Cristian Méhes a devenit campion naţional la aruncarea ciocanului
7 martie 2023
fav
Concurs de reciclare in 5 fractii pentru elevii din Oradea
25 aprilie 2023

Eco Bihor Primavera Trail Race – concurs de alergare

S-a încheiat a 6-a ediție a competiției Primavera Trail Race, prima ediție sub denumirea Eco Bihor Primavera Trail Race.
Competiția de alergare montană în Munții Piatra Craiului organizată de Asociația Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor atrage la linia de start alergători montani din toată țara dar și din străinătate. Cu sprijinul partenerilor noștri, reușim să organizăm această frumoasă sărbătoare a alergătorilor montani în fiecare an, adunând la startul competiției 400 de iubitori ai naturii de această dată.
Lucrăm în permanență la îmbunătățirea condițiilor de concurs, la creșterea numărului de participanți și la promovarea zonei turistice, acordând atenție deosebită protejării și conservării mediului înconjurător.
Promovăm mișcarea și viața activă, iubim natura și educăm prin puterea exemplului. Începând cu următoarea ediție, vom reintroduce în programul evenimentului și cursa copiilor, tocmai din motivele sus amintite.

Sponsorii și partenerii noștri în 2023 au fost: Eco Bihor – sponsor principal, PanAgroTeh Grup, Hoka Romania, Alpin Expe Mountain Shop, Partner Drinks, Bellotto, Rudy Project România, Tehnoprint Oradea, Hammer Nutrition, Hiperfarmacia Dr.Max Oradea, Primăria Șuncuiuș, Primăria Vadu Crișului și Liceul Tehnologic nr. 1 Șuncuiuș.
Vă mulțumim pentru sprijinul acordat evenimentului nostru și sperăm să vă avem alături și la edițiile viitoare!
Facem eforturi în permanență pentru a crește și a exploata cât mai bine posibilitățile promovării reciproce. Dorim să fim un agent de imagine demn pentru organizația Dvs!
Galerie foto 2023: https://photos.app.goo.gl/7PK3kvWoQiN75pbi8

Pagină web: http://www.primaveratrailrace.ro
Facebook: https://www.facebook.com/primaveratrailrace/